Sunday, August 26, 2007

Pripravil Michal Novák

11:00 25.08.2007

V Grécku zachvátili dnes plamene idúci vlak, nikomu z cestujúcich sa nič nestalo. Požiar vo vlaku by nemal súvisieť s takmer 200 požiarmi, ktoré už niekoľko dní trápia celé Grécko a pripravili o život už najmenej 51 ľudí.

Bratislavské divadlo GUnaGU získalo na Kremnických gagoch v divadelnej kategórii ocenenie Zlatý gunár za predstavenie John and Yoko. Spomedzi pesničkárov si ho v sobotu v noci odniesol Ivo "Had" Weiss, z hudobné skupiny Sto múch z Banskej Bystrice

Na Športovom štadióne v Štrbe dnes bude koncert skupiny NO NAME. Vstup je voľný a Timkovci začnú svoju show o ôsmej večer.

60. ročník Tatranského pohára vyhrali hokejisti HC Vítkovice Steel. Český extraligista zdolal vo finále slovenskú reprezentáciu do 20 rokov 5:3. Tretie miesto si vybojoval domáci HK AquaCity ŠKP Poprad po víťazstve nad Nowym Targom 4:2. V Poprade v závere vyhlásili aj najlepších hráčov turnaja. Najlepším brankárom sa stal Miroslav Šimonovič (Poprad), obrancom Pavel Trnka (Vítkovice) a útočníkom Petr Hubáček (Vítkovice).

V prvom kole španielskej futbalovej ligy Primera Division vyhral Real Madrid v derby nad Atleticom 2:1.